Paimion Hyvinvointipalvelut

Terttu Tenhunen

hieronta, öljy, rentoutuminen, jooga, ihminen, hyvinvointi, terapia

YritysesittelyYritykseni on palvellut asiakkaitaan jo 19 vuoden ajan, tarjoten heille Aromaterapia ja Aromahieronta palveluja. Koulutukseni olen yhdeksänkymmentäluvun lopulla hankkinut maan johtavan Aromaterapia asiantuntijan Ulla–Maija Cracen ohjauksessa.

Kyseiselle opintielle elämänpolkuni johdatteli oma loppuun palamiseni ja sitä kautta herännyt uteliaisuus hakeutua pehmeämpien elämänarvojen, sekä kokonaisvaltaisen hoitomuodon pariin. Omat myönteiset kokemukset ovat rakentaneet tarvetta matkan varrella kouluttautua lisää erilaisten hoitomuotojen maailmaan aromahoitojen saralla ja taidot ovat myös laajentuneet jooga ohjaukseen, johon kouluttautuminen on tapahtunut Suomen joogaopistolla Saarijärvellä.

Aromaterapia

on kokonaisvaltainen hoitomuoto,jossa haetaan tasapainoa ihmisen mielen, psyykkeen ja kehon toimintojen välille. Hoito on kevyt hieronta tapahtuma, jossa käden liikkeen lisäksi välineenä on luonnosta saatava eteerinen öljy pohjaöljyyn sekoitettuna. Kasveissa on monia hyvin tehokkaasti vaikuttavia, rentouttavia, rauhoittavia, virkistäviä ja aineenvaihduntaa vilkastuttavia aineosia.

Kuvia toimitiloistamme

Hoitopöytä


Paimio aromaterapia

Hyödyllisiä linkkejä: Tietoa aromaterapiasta (englanniksi) | Suomen joogaliitto | Apua ATK-asioissa